Forum

Go Back   FreestyleMTX - #1 in FMX > Off Topic - Misc.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old October 31st, 2002, 08:32 AM   #1
Jason1
Registered User
 
Join Date: May 2002
Location: Central PA
Posts: 2,547
Send a message via AIM to Jason1
minor board problem

there must be something not right with the host server or something, the other day it was lagging big time. then p00 said something about the mail notification not working which i dont know how you guys stand that i turn it off lol and then i notice when you hit view new posts its not resetting its showing many many many pages of new posts..

probably nothing anyone can do its probably the host company..

i know host companies suck, mine use to be 100% perfect, then they upgraded all this crap and it was supose to NEVER have a problem... kinda funny how it can never had a problem when there werent any problems for it not to have in the first place, now the friggen thing goes down pretty often.. when its up its fantastic but when it goes down its annoying.. cant complain though im getting a killer deal.

but anyway, just seeing if this view new posts thing is something everyones having or are the cookies in my comptuer messed up?
Jason1 is offline   Reply With Quote
Old October 31st, 2002, 11:58 AM   #2
RustyDemon
Registered User
 
RustyDemon's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: N.E.Ohio
Posts: 463
No there's a glitch in the system some where. I've had some trouble as well, slow and getting logged out while going from fourm to fourm. So it's not us it's them. :p
RustyDemon is offline   Reply With Quote
Old October 31st, 2002, 12:07 PM   #3
PastorsGirl
Registered User
 
PastorsGirl's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: C
Posts: 1,095
Yeah, I was just going to mention that. Every minute or so it logs me out. And I didnt know if it was just my end here. But now I see its happening to everyone. Its annoyeing, but Ill live through it. HAHAA....!!!

Happy Halloween everyone who celebrates!
PastorsGirl is offline   Reply With Quote
Old October 31st, 2002, 12:33 PM   #4
Guest
 
Posts: n/a
Happy j\halloween and no I havent had that problem!
  Reply With Quote
Old October 31st, 2002, 03:45 PM   #5
rookie_FMXer
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Location: Ohio
Posts: 400
Send a message via AIM to rookie_FMXer
I haven't had the slightest problem hmm. Not for sure what it is.
rookie_FMXer is offline   Reply With Quote
Old October 31st, 2002, 09:32 PM   #6
Insane
Registered User
 
Insane's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Melbourne, Australia
Posts: 1,320
hehe I run a couple VBulletin based sites and it sounds to me like the session table has corrupted.. Happens alot with VB.. Until someone who has access to the php admin stuff notices this thread and repairs it things will slowly get worse and worse... Happens to my busiest site which has at last count 9,937+ members and 194,872+ posts maybe twice a month... The bigger sites get, the more things break...

Last edited by Insane; October 31st, 2002 at 09:36 PM.
Insane is offline   Reply With Quote
Old October 31st, 2002, 09:36 PM   #7
SmiRk_MX
Registered User
 
SmiRk_MX's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Idaho
Posts: 1,240
Send a message via AIM to SmiRk_MX
i have it where it has a bunch of replies on threads but no views...
SmiRk_MX is offline   Reply With Quote
Old October 31st, 2002, 09:41 PM   #8
Insane
Registered User
 
Insane's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Melbourne, Australia
Posts: 1,320
yep, I'm getting some wierd errors now and I'm 99.99999% sure its the sessions table, any new posts now have a quite good chance of being corrupted and all sorts of weird stuff will start to happen.. Eventually it will go kaboom and die completely..
Insane is offline   Reply With Quote
Old October 31st, 2002, 10:17 PM   #9
Guest
 
Posts: n/a
Yeah, Im starting to have problems here like how the posts will stay new for days and I will constantly have to re-sign in. Then randomly it will show there are no new posts then the next minute they will all be new
  Reply With Quote
Old October 31st, 2002, 10:35 PM   #10
Moto-X Alex
Administrator
 
Moto-X Alex's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: On the beach.
Posts: 3,210
Blog Entries: 1
Send a message via AIM to Moto-X Alex
tryin to fixit

i am doing some maintenance now. hopefully that will fix stuff. let me know after midnight oct 31st if you are still having problems. thanks!
Moto-X Alex is offline   Reply With Quote
Old October 31st, 2002, 10:38 PM   #11
Moto-X Alex
Administrator
 
Moto-X Alex's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: On the beach.
Posts: 3,210
Blog Entries: 1
Send a message via AIM to Moto-X Alex
mark all forums read

i clicked on "mark all forums read" down at the bottom of the main screen, and it seemed to work for me. i am starting from there. maybe that will work for you guys too.
Moto-X Alex is offline   Reply With Quote
Old October 31st, 2002, 11:33 PM   #12
Jason1
Registered User
 
Join Date: May 2002
Location: Central PA
Posts: 2,547
Send a message via AIM to Jason1
midnight east or west coast ? lol

its 1:33 here and its still doing it

i just got done watching blair witch 2, did anyone else see that.... twisted stuff
Jason1 is offline   Reply With Quote
Old October 31st, 2002, 11:54 PM   #13
Moto-X Alex
Administrator
 
Moto-X Alex's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: On the beach.
Posts: 3,210
Blog Entries: 1
Send a message via AIM to Moto-X Alex
re-indexing

right now the forums are re-indexing. did you try marking all forums read? funny, i am not having any of these issues. i will have yancy look at the nitty gritty stuff tomorrow.
Moto-X Alex is offline   Reply With Quote
Old November 1st, 2002, 12:44 AM   #14
Jason1
Registered User
 
Join Date: May 2002
Location: Central PA
Posts: 2,547
Send a message via AIM to Jason1
ummmmmmmmmmmmmmm i just did that now and it works fine..... this makes me feel very dumb... however why did it only do this recently and why are others having this problem, did some of us all do something at the same time by coincidence or did the forums mess something up? im going to assume it must of becuase of the whole lagging thing before
Jason1 is offline   Reply With Quote
Old November 1st, 2002, 06:48 AM   #15
Insane
Registered User
 
Insane's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Melbourne, Australia
Posts: 1,320
The wrong number of page views / replies ect is still all wonky here...
Insane is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:06 AM.


vBulletin® Copyright © 2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2001-2008 FreestyleMTX.com